Målare i Filipstad

Annons:

Målare i Filipstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Filipstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Filipstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Filipstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Filipstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Filipstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Filipstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Filipstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Filipstad.

Filipstads Golv & Måleri AB
Albanog. 1
682 30 FILIPSTAD


LDs Måleri
Spångbergsv. 61
682 32 FILIPSTAD


Naturmålare Lars Mattsson
Lersjöed Edsbacken 12
682 91 Filipstad


Löfgren, Mikael
Radhusg. 38
682 32 FILIPSTAD


Göte Persson M.E.F.
Persberg Järnvägshuset
682 40 Filipstad


Jonnys Måleri
Höglundav. 20
682 34 FILIPSTAD


Danielson, Johan Peter
Stöpsjöhyttan 20
682 91 Filipstad


Färgboden Eilert André & Son AB
Hertig Filipsg. 9
682 30 FILIPSTAD


Cederqvists Måleri
Smedsg. 3
682 31 Filipstad

Annons:

Kostnad för målare i Filipstad

Pris och kostnad för målare i Filipstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Filipstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Filipstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Filipstad.

Målarfakta om Filipstad

I Filipstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Filipstad:

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Filipstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Filipstad.

I Filipstad fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Filipstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Filipstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.