Målare i Ekshärad

Annons:

Målare i Ekshärad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ekshärad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ekshärad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ekshärad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ekshärad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ekshärad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ekshärad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ekshärad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ekshärad.

Vestlund, Ingela
Mossberg 80
683 61 EKSHÄRAD

Annons:

Kostnad för målare i Ekshärad

Pris och kostnad för målare i Ekshärad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ekshärad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ekshärad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ekshärad.

Målarfakta om Ekshärad

I Ekshärad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ekshärad:

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ekshärad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ekshärad.

I Ekshärad fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ekshärad. Om du ändå inte hittar någon målare i Ekshärad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.