Målare i Deje

Annons:

Målare i Deje - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Deje som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Deje. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Deje som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Deje för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Deje som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Deje

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Deje vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Deje.

Tappers Måleri
Linnév. 13
669 32 Deje


Roto Racing AB
Gärdesv. 30
669 30 DejeDeje Måleri
Pilv. 17

Annons:

Kostnad för målare i Deje

Pris och kostnad för målare i Deje kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Deje. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Deje kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Deje.

Målarfakta om Deje

I Deje finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Deje:

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Deje om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Deje.

I Deje fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Deje. Om du ändå inte hittar någon målare i Deje som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.