Målare i Vittinge

Annons:

Målare i Vittinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vittinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vittinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vittinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vittinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vittinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vittinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vittinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vittinge.

Beqco AB
Boksta 808
744 95 VITTINGE

Annons:

Kostnad för målare i Vittinge

Pris och kostnad för målare i Vittinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vittinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vittinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vittinge.

Målarfakta om Vittinge

I Vittinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vittinge:

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vittinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vittinge.

I Vittinge fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vittinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Vittinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.