Målare i Vänge

Annons:

Målare i Vänge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vänge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vänge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vänge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vänge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vänge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vänge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vänge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vänge.

Arne Berglund Inredningar
Helgesta Gannsbäck 123
740 20 Vänge

Annons:

Kostnad för målare i Vänge

Pris och kostnad för målare i Vänge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vänge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vänge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vänge.

Målarfakta om Vänge

I Vänge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vänge:

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vänge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vänge.

I Vänge fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vänge. Om du ändå inte hittar någon målare i Vänge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.