Målare i Tierp

Annons:

Målare i Tierp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tierp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tierp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tierp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tierp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tierp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tierp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tierp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tierp.

Tierps Måleri AB
Strömsbergsv. 36
815 45 TIERP


Mehede Måleri AB
Tallmov. 4
815 93 Tierp


Premea Måleri, AB
G. Sjukarbyv. 50
815 92 TIERP


Chicbohem AB
Barbo 116
815 91 Tierp


Borrstens Bygg
Borrstensberget 1
815 93 Tierp


Wickmans Färg & Måleri AB
Uppsalav. 4
815 37 Tierp


Gert Genbergs Måleri Och Bygg Entrepenad
V. Tämnarv. 9 M
815 36 TIERP


Mehede Måleri AB
Stybbv. 2
815 93 Tierp

Annons:

Kostnad för målare i Tierp

Pris och kostnad för målare i Tierp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tierp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tierp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tierp.

Målarfakta om Tierp

I Tierp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tierp:

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tierp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tierp.

I Tierp fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tierp. Om du ändå inte hittar någon målare i Tierp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.