Målare i Storvreta

Annons:

Målare i Storvreta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Storvreta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Storvreta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Storvreta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Storvreta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Storvreta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Storvreta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Storvreta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Storvreta.

Ärentuna Måleri
Låta 54
743 91 Storvreta


J.Karlströms Måleri
Saturnusv. 14
743 40 Storvreta


Nordströms Måleri, H
Blåklintsv. 8
743 40 Storvreta


Slavsta Städ Och Måleri
Ärentuna 131
743 91 Storvreta

Annons:

Kostnad för målare i Storvreta

Pris och kostnad för målare i Storvreta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Storvreta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Storvreta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Storvreta.

Målarfakta om Storvreta

I Storvreta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Storvreta:

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Storvreta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Storvreta.

I Storvreta fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Storvreta. Om du ändå inte hittar någon målare i Storvreta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.