Målare i Skyttorp

Annons:

Målare i Skyttorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skyttorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skyttorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skyttorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skyttorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skyttorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skyttorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skyttorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skyttorp.

Po:s Sprutlackering
Nyckelpigev. 1
743 94 SKYTTORP


P-O:s Sprutlackering Per-Olof Karlsson
Nyckelpigev. 1
743 94 SKYTTORP


Bräckens Måleri
Skyttbacksv. 11
743 94 SKYTTORP

Annons:

Kostnad för målare i Skyttorp

Pris och kostnad för målare i Skyttorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skyttorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skyttorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skyttorp.

Målarfakta om Skyttorp

I Skyttorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skyttorp:

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skyttorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skyttorp.

I Skyttorp fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skyttorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Skyttorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.