Målare i Skutskär

Annons:

Målare i Skutskär - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skutskär som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skutskär. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skutskär som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skutskär för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skutskär som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skutskär

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skutskär vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skutskär.

Holmstedts Måleri AB
Myrhagsg. 9
814 40 SKUTSKÄR

Annons:

Kostnad för målare i Skutskär

Pris och kostnad för målare i Skutskär kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skutskär. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skutskär kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skutskär.

Målarfakta om Skutskär

I Skutskär finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skutskär:

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skutskär om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skutskär.

I Skutskär fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skutskär. Om du ändå inte hittar någon målare i Skutskär som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.