Målare - Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster

Annons:

Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Skokloster. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Skokloster kan du ta kontakt med Ola Bergenes Måleriservice AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Skokloster. Ola Bergenes Måleriservice AB är ett av flera målerier i Skokloster som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster.

Ola Bergenes Måleriservice AB
Sävsångarv. 16
746 95 Skokloster
070 - 413 72 93


Karta och vägbeskrivning till Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Skokloster.

Ola Bergenes Måleriservice AB
Sävsångarv. 16
746 95 Skokloster
070 - 413 72 93

Annons:

Pris på målning i Skokloster - Ola Bergenes Måleriservice AB

pris för målning varierar mellan Ola Bergenes Måleriservice AB och andra målare i Skokloster så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Skokloster samt i hela Uppsala. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Skokloster.

Kommenterat om Ola Bergenes Måleriservice AB i Skokloster