Målare i Skokloster

Annons:

Målare i Skokloster - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skokloster som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skokloster. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skokloster som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skokloster för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skokloster som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skokloster

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skokloster vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skokloster.

Färgpartner Stockholm AB
Sånglärkav. 11
746 95 SkoklosterBygg & Målar Cirkeln
Sånglärkav. 6


Ola Bergenes Måleriservice AB
Sävsångarv. 16
746 95 Skokloster


Pictra Måleri AB
Sävsångarv. 10
746 95 Skokloster

Annons:

Kostnad för målare i Skokloster

Pris och kostnad för målare i Skokloster kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skokloster. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skokloster kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skokloster.

Målarfakta om Skokloster

I Skokloster finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skokloster:

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Skokloster om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skokloster.

I Skokloster fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skokloster. Om du ändå inte hittar någon målare i Skokloster som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.