Målare i Skärplinge

Annons:

Målare i Skärplinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skärplinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skärplinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skärplinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skärplinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skärplinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skärplinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skärplinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skärplinge.

E.M.T. Försäljning AB
Salbergav. 3
819 30 SKÄRPLINGE


Sumpan Måleri AB
Grönö 107
819 61 SKÄRPLINGE

Annons:

Kostnad för målare i Skärplinge

Pris och kostnad för målare i Skärplinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skärplinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skärplinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skärplinge.

Målarfakta om Skärplinge

I Skärplinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skärplinge:

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skärplinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skärplinge.

I Skärplinge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skärplinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Skärplinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.