Målare i Runhällen

Annons:

Målare i Runhällen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Runhällen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Runhällen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Runhällen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Runhällen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Runhällen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Runhällen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Runhällen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Runhällen.

Teår Bygg
Olsbo 102
744 93 Runhällen

Annons:

Kostnad för målare i Runhällen

Pris och kostnad för målare i Runhällen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Runhällen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Runhällen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Runhällen.

Målarfakta om Runhällen

I Runhällen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Runhällen:

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånarantal: 217, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Runhällen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Runhällen.

I Runhällen fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Runhällen. Om du ändå inte hittar någon målare i Runhällen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.