Målare i Östhammar

Annons:

Målare i Östhammar - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Östhammar som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Östhammar. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Östhammar som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Östhammar för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Östhammar som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Östhammar

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Östhammar vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Östhammar.

Stenbergs Måleri i Östhammar AB
0173 - 821 64Westenbach
Rådhusg. 9
742 31 ÖSTHAMMARÖsthammars Måleri
Truckv. 2


Bengt Stenbergs Måleri AB
Forsmark
742 94 östhammar


Färgbågens Måleri
Askön 130
742 92 östhammar


Östhammars Måleri AB
Truckv. 2
742 34 östhammar

Annons:

Kostnad för målare i Östhammar

Pris och kostnad för målare i Östhammar kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Östhammar. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Östhammar kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Östhammar.

Målarfakta om Östhammar

I Östhammar finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Östhammar:

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Östhammar om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Östhammar.

I Östhammar fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Östhammar. Om du ändå inte hittar någon målare i Östhammar som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.