Målare i Östervåla

Annons:

Målare i Östervåla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Östervåla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Östervåla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Östervåla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Östervåla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Östervåla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Östervåla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Östervåla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Östervåla.

Östervåla Måleriproduktion AB
Fågelsta 101
740 46 ÖSTERVÅLA


Johansson, Daniel
Bjurvalla 229
740 46 ÖSTERVÅLA


Tobbes Måleri
Bjurvalla 229
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Kostnad för målare i Östervåla

Pris och kostnad för målare i Östervåla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Östervåla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Östervåla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Östervåla.

Målarfakta om Östervåla

I Östervåla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Östervåla:

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Östervåla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Östervåla.

I Östervåla fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Östervåla. Om du ändå inte hittar någon målare i Östervåla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.