Målare i Österbybruk

Annons:

Målare i Österbybruk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Österbybruk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Österbybruk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Österbybruk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Österbybruk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Österbybruk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Österbybruk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Österbybruk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Österbybruk.

Engbergs Måleri AB
Kvarng. 4
748 32 österbybruk


Wåhlstedts AB
Vallonv. 1
748 31 ÖSTERBYBRUK


Nordupplands Måleri
Gesällg. 1
748 32 österbybruk


Vit Måleri & Bygg, AB
Mumsarby 134
748 93 ÖSTERBYBRUK


Leif Carlberg
Gryttjom 414
748 93 ÖSTERBYBRUK

Annons:

Kostnad för målare i Österbybruk

Pris och kostnad för målare i Österbybruk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Österbybruk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Österbybruk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Österbybruk.

Målarfakta om Österbybruk

I Österbybruk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Österbybruk:

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Österbybruk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Österbybruk.

I Österbybruk fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Österbybruk. Om du ändå inte hittar någon målare i Österbybruk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.