Målare i Öregrund

Annons:

Målare i Öregrund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Öregrund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Öregrund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Öregrund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Öregrund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Öregrund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Öregrund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Öregrund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Öregrund.

Svartbäckens Måleri Service AB
Klippv. 10
742 42 ÖREGRUND


Stig Pettersson Måleri & Mattor AB
Utkiksgränd 6
742 42 ÖREGRUND

Annons:

Kostnad för målare i Öregrund

Pris och kostnad för målare i Öregrund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Öregrund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Öregrund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Öregrund.

Målarfakta om Öregrund

I Öregrund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Öregrund:

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Öregrund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Öregrund.

I Öregrund fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Öregrund. Om du ändå inte hittar någon målare i Öregrund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.