Målare i Örbyhus

Annons:

Målare i Örbyhus - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Örbyhus som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Örbyhus. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Örbyhus som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Örbyhus för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Örbyhus som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Örbyhus

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Örbyhus vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Örbyhus.

Frisegård Väst, AB
Gryttby 213
748 95 ÖRBYHUS


Gang Gang Bygg
Gyllby 122
748 94 örbyhus


Carlbergs Måleri HB
Mariebo
748 94 örbyhus

Annons:

Kostnad för målare i Örbyhus

Pris och kostnad för målare i Örbyhus kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Örbyhus. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Örbyhus kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Örbyhus.

Målarfakta om Örbyhus

I Örbyhus finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Örbyhus:

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Örbyhus om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Örbyhus.

I Örbyhus fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Örbyhus. Om du ändå inte hittar någon målare i Örbyhus som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.