Målare i Knivsta

Annons:

Målare i Knivsta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Knivsta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Knivsta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Knivsta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Knivsta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Knivsta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Knivsta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Knivsta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Knivsta.

Bodins Måleri AB, Christer
Edeby Backe 9
741 91 Knivsta


L. S Måleri
Söderv. 21
741 43 KNIVSTA


Mk Yachting HB
Åsg. 59
741 45 KNIVSTAKostecki, Jan Witold
Bergendalsv


L S Måleri
Söderv. 21 A
741 43 KNIVSTA


Håkan Eriksson Bygg HB
Häradsv. 9
741 42 Knivsta


Terra Måleri AB
Källbacken 3
741 92 KNIVSTA


Allkulör I Knivsta, AB
Boängsv. 52 B
741 92 KNIVSTA


HagaS Måleri O Snickeri Tjänst
Citronv. 81
741 31 Knivsta

Annons:

Kostnad för målare i Knivsta

Pris och kostnad för målare i Knivsta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Knivsta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Knivsta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Knivsta.

Målarfakta om Knivsta

I Knivsta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Knivsta:

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Knivsta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Knivsta.

I Knivsta fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Knivsta. Om du ändå inte hittar någon målare i Knivsta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.