Målare i Karlholmsbruk

Annons:

Målare i Karlholmsbruk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Karlholmsbruk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Karlholmsbruk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Karlholmsbruk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Karlholmsbruk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Karlholmsbruk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Karlholmsbruk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Karlholmsbruk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Karlholmsbruk.

Hantverkaren i Sandby
Sandby 324
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Kostnad för målare i Karlholmsbruk

Pris och kostnad för målare i Karlholmsbruk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Karlholmsbruk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Karlholmsbruk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Karlholmsbruk.

Målarfakta om Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Karlholmsbruk:

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Karlholmsbruk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Karlholmsbruk. Om du ändå inte hittar någon målare i Karlholmsbruk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.