Målare i Heby

Annons:

Målare i Heby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Heby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Heby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Heby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Heby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Heby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Heby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Heby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Heby.

Starfors Måleri AB
Centralg. 2 C
744 32 Heby


Bernd Brandenburgs Måleri
Sörby 219
744 91 HEBY


J.F. Bergstens Måleri Och Mattor
Röcklingeås 154
744 31 HEBY


Andrea Brandenburgs Dekor och Måleri
Sörby 219
744 91 HEBY


Jf Bergstens Måleri & Mattor Bmm AB
Nybygget
744 91 HEBY

Annons:

Kostnad för målare i Heby

Pris och kostnad för målare i Heby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Heby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Heby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Heby.

Målarfakta om Heby

I Heby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Heby:

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Heby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Heby.

I Heby fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Heby. Om du ändå inte hittar någon målare i Heby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.