Målare i Hargshamn

Annons:

Målare i Hargshamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hargshamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hargshamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hargshamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hargshamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hargshamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hargshamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hargshamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hargshamn.

Östergårdens Måleri & Chaufförstjänst
Moxboda 154
742 95 Hargshamn

Annons:

Kostnad för målare i Hargshamn

Pris och kostnad för målare i Hargshamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hargshamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hargshamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hargshamn.

Målarfakta om Hargshamn

I Hargshamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hargshamn:

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånarantal: 312, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hargshamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hargshamn.

I Hargshamn fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hargshamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Hargshamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.