Målare i Grillby

Annons:

Målare i Grillby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Grillby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Grillby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Grillby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Grillby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Grillby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Grillby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Grillby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Grillby.

Holm, Tommy
Villberga Långarnö 14
749 51 GRILLBY

Annons:

Kostnad för målare i Grillby

Pris och kostnad för målare i Grillby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Grillby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Grillby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Grillby.

Målarfakta om Grillby

I Grillby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Grillby:

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Grillby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Grillby.

I Grillby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Grillby. Om du ändå inte hittar någon målare i Grillby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.