Målare i Gimo

Annons:

Målare i Gimo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gimo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gimo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gimo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gimo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gimo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gimo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gimo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gimo.

Alundamålarna AB
Coromantv. 1
747 44 Gimo


Lunds Måleri I Gimo AB
Skolg. 23
747 41 GIMO

Annons:

Kostnad för målare i Gimo

Pris och kostnad för målare i Gimo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gimo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gimo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gimo.

Målarfakta om Gimo

I Gimo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gimo:

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gimo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gimo.

I Gimo fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gimo. Om du ändå inte hittar någon målare i Gimo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.