Målare i Ekolsund

Annons:

Målare i Ekolsund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ekolsund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ekolsund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ekolsund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ekolsund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ekolsund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ekolsund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ekolsund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ekolsund.

Albe Måleri AB
Husby-sjutolft Kysinge 16
749 50 EkolsundEvaco Design
Ekolsundsv


Bodins Måleri
Litslena-hällby Kvarn 29
749 50 Ekolsund

Annons:

Kostnad för målare i Ekolsund

Pris och kostnad för målare i Ekolsund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ekolsund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ekolsund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ekolsund.

Målarfakta om Ekolsund

I Ekolsund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ekolsund:

Ekolsund är en småort i Enköpings kommun, belägen mellan Enköping och Bålsta i Husby-Sjutolfts socken vid Ekolsundsviken. Orten har fått sitt namn efter viken Ekoln som tidigare hade ett utlopp i övriga Mälaren här. Landhöjningen har dock gjort att sundet försvunnit.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ekolsund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ekolsund.

I Ekolsund fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ekolsund. Om du ändå inte hittar någon målare i Ekolsund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.