Målare i Björklinge

Annons:

Målare i Björklinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Björklinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Björklinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Björklinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Björklinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Björklinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Björklinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Björklinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Björklinge.

Pelins
Vikstaby 32
743 73 BJÖRKLINGE


Robert Larssons Måleri AB
Tegeltorp 9
743 74 Björklinge


Johan Andersson Måleri AB
Puckv. 3
743 63 BjörklingeLsb Måleri & Allservice
Ålidsv. 7


Pettersson Måleri, Mats
Nordstigen 22
743 62 BJÖRKLINGE


Mattias Söder Måleri AB
Ramsjö Backe 106
743 62 BJÖRKLINGE


E4 Måleri
Hambov. 10
743 64 BJÖRKLINGE


Måleri & Konsult Lars Andersson
Kallbrunn Hällen 2
743 72 Björklinge


Gamla Uppsala Måleri & Tapetsering
Spångarängen 4
743 74 Björklinge


Jan "Knappen" Berlin Måleri
Drälinge 86
743 74 Björklinge


Wall & Paint By Emma
Björklinge-Gränby 2
743 74 Björklinge

Annons:

Kostnad för målare i Björklinge

Pris och kostnad för målare i Björklinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Björklinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Björklinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Björklinge.

Målarfakta om Björklinge

I Björklinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Björklinge:

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Björklinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Björklinge.

I Björklinge fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Björklinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Björklinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.