Målare - Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge

Annons:

Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Bälinge. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Bälinge kan du ta kontakt med Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Bälinge. Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB är ett av flera målerier i Bälinge som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge.

Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB
Isgrena 33
743 86 Bälinge
070 - 643 33 22


Karta och vägbeskrivning till Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Bälinge.

Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB
Isgrena 33
743 86 Bälinge
070 - 643 33 22

Annons:

Pris på målning i Bälinge - Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB

pris för målning varierar mellan Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB och andra målare i Bälinge så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Bälinge samt i hela Uppsala. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Bälinge.

Kommenterat om Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB i Bälinge