Målare i Bälinge

Annons:

Målare i Bälinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bälinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bälinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bälinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bälinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bälinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bälinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bälinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bälinge.

Dekorationsmåleri Tommy Gustafsson
Hagmarksv. 3
743 82 Bälinge


Mikael Andersson Måleri I Uppsala AB
Isgrena 33
743 86 Bälinge


Bowi Måleri HB
Fögderiv. 28
743 81 BÄLINGE


Måleri & Försäljningshuset i Uppsala
Målstav. 13
743 81 BÄLINGE


Peder Andersson Måleri AB
Randev. 22
743 81 BÄLINGE


Andersson, Mats Ingemar
Nyvlav. 3
743 81 BÄLINGE

Annons:

Kostnad för målare i Bälinge

Pris och kostnad för målare i Bälinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bälinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bälinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bälinge.

Målarfakta om Bälinge

I Bälinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bälinge:

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bälinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bälinge.

I Bälinge fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bälinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Bälinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.