Målare i Alunda

Annons:

Målare i Alunda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Alunda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Alunda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Alunda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Alunda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Alunda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Alunda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Alunda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Alunda.

Olands måleri AB
Rundv. 49
747 32 Alunda


Hedlöfs Måleri
Granitv. 10
747 31 ALUNDA


Hammarlund Måleri & Kakel AB
Bolsbyn 22
747 94 Alunda


Liljebergs Måleri AB
Björnhålsv. 3
747 32 Alunda


Gustavssons Måleri, Uno
Sydinge 106
747 91 ALUNDA


Hedlöfs Måleri AB
Granitv. 10
747 31 ALUNDA

Annons:

Kostnad för målare i Alunda

Pris och kostnad för målare i Alunda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Alunda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Alunda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Alunda.

Målarfakta om Alunda

I Alunda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Alunda:

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Alunda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Alunda.

I Alunda fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Alunda. Om du ändå inte hittar någon målare i Alunda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.