Målare i Almunge

Annons:

Målare i Almunge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Almunge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Almunge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Almunge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Almunge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Almunge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Almunge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Almunge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Almunge.

Puttes Måleri
Almunge-ösby Alhem 131
740 10 ALMUNGE


M.A Måleri
Almunge-ösby 100
740 10 ALMUNGE

Annons:

Kostnad för målare i Almunge

Pris och kostnad för målare i Almunge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Almunge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Almunge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Almunge.

Målarfakta om Almunge

I Almunge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Almunge:

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Almunge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Almunge.

I Almunge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Almunge. Om du ändå inte hittar någon målare i Almunge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Uppsala.