Målare - Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö

Annons:

Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Vendelsö. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Vendelsö kan du ta kontakt med Lindholms Måleri och Söner, AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Vendelsö. Lindholms Måleri och Söner, AB är ett av flera målerier i Vendelsö som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö.

Lindholms Måleri och Söner, AB
Lorensbergsv. 34
136 69 VENDELSÖ
070 - 678 61 60


Karta och vägbeskrivning till Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Vendelsö.

Lindholms Måleri och Söner, AB
Lorensbergsv. 34
136 69 VENDELSÖ
070 - 678 61 60

Annons:

Pris på målning i Vendelsö - Lindholms Måleri och Söner, AB

pris för målning varierar mellan Lindholms Måleri och Söner, AB och andra målare i Vendelsö så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Vendelsö samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Vendelsö.

Kommenterat om Lindholms Måleri och Söner, AB i Vendelsö