Målare i Vega

Annons:

Målare i Vega - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vega som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vega. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vega som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vega för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vega som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vega

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vega vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vega.

Britab Holding AB
Nordqvists v. 2 B
136 49 VegaMg Måleriservice
Oscars

Annons:

Kostnad för målare i Vega

Pris och kostnad för målare i Vega kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vega. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vega kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vega.

Målarfakta om Vega

I Vega finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vega:

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Vega om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vega.

I Vega fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vega. Om du ändå inte hittar någon målare i Vega som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.