Målare i Vaxholm

Annons:

Målare i Vaxholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vaxholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vaxholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vaxholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vaxholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vaxholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vaxholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vaxholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vaxholm.

W-B Måleri AB
Pilg. 7 A
185 31 VAXHOLMCrona Jan Målerifirma
Ö. Ekuddsg. 18


Got & Son Måleri AB
Hagv. 1
185 34 Vaxholm


Förenade Byggpartner Entreprenad Orminge AB
N. Tynningöv. 10
185 92 VaxholmTobek Schakt & Mark AB
Annedalsv. 3


Herrlins Måleri Stockholm
Krokv. 6
185 94 Vaxholm


Lars Hägglund Måleri- & Byggservice
073 - 545 39 35B Gröndal Målerikonsult
Västra kasernvägen 6
185 41 Vaxholm


Solboda Golv & Måleri HB
Bergsudd
VAXHOLMNiten-Bygg, Måleri, Fastighetsservice
Stefan

Annons:

Kostnad för målare i Vaxholm

Pris och kostnad för målare i Vaxholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vaxholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vaxholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vaxholm.

Målarfakta om Vaxholm

I Vaxholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vaxholm:

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vaxholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vaxholm.

I Vaxholm fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vaxholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Vaxholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.