Målare i Värmdö

Annons:

Målare i Värmdö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Värmdö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Värmdö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Värmdö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Värmdö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Värmdö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Värmdö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Värmdö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Värmdö.

Vm Fastighet Och Måleri På Värmdö AB
Fiskarv. 4
139 40 Värmdö


Mattias Waller Måleri
Gabrielsdal
VÄRMDÖ


Värmdö Viks Måleri
Fiskarv. 4
139 40 Värmdö


Laban Kulturmåleri Värmdö
Grävlingsstigen 40
139 41 VÄRMDÖ


G-Son Måleri AB
Svartträskv. 5
139 40 Värmdö

Annons:

Kostnad för målare i Värmdö

Pris och kostnad för målare i Värmdö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Värmdö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Värmdö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Värmdö.

Målarfakta om Värmdö

I Värmdö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Värmdö:

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan kan du läsa mer om orten Värmdö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Värmdö.

I Värmdö fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Värmdö. Om du ändå inte hittar någon målare i Värmdö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.