Målare i Vällingby

Annons:

Målare i Vällingby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vällingby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 14 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vällingby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vällingby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vällingby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vällingby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vällingby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vällingby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vällingby.

Allsnick och Bygg AB
Duvedsv. 10 A
162 65 VällingbyWhite Iron Group AB
08


Flog Måleri AB
Tenorgränd 93
162 47 Vällingby


Kristinebergs Måleri AB
Oviksg. 1
162 64 VÄLLINGBY


Catess AB
Rödarvsgränd 3
162 45 Vällingby


Conecto Hantverk AB
Ullvidev. 63 A
162 44 VÄLLINGBYBergström Wallberg Måleri AB
Multråg


Hans Malmqvist Måleri
Rättar Vigs v. 100
162 72 Vällingby


Sören Malmlöf Målare AB
Brudsporregränd 19
162 45 Vällingby


Engbloms Enterprise AB
Råcksta Gårdsv. 25
162 73 VÄLLINGBY


Saga Måleri
Mörsilsg. 24
162 66 VÄLLINGBY


Andreas Hanson Bygg & Måleri
Basgränd 113
162 47 Vällingby


Tulga Service HB
Skattegårdsv. 55
162 62 VÄLLINGBY


Målerisupport Stockholm
Solursgränd 5
162 65 Vällingby

Annons:

Kostnad för målare i Vällingby

Pris och kostnad för målare i Vällingby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vällingby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vällingby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vällingby.

Målarfakta om Vällingby

I Vällingby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vällingby:

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan kan du läsa mer om orten Vällingby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vällingby.

I Vällingby fanns det totalt 14 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vällingby. Om du ändå inte hittar någon målare i Vällingby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.