Målare i Vallentuna

Annons:

Målare i Vallentuna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vallentuna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vallentuna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vallentuna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vallentuna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vallentuna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vallentuna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vallentuna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vallentuna.

KLM Måleri KB
Per Lenstad Björkudden
186 94 Vallentuna


Nordholms Måleri AB
Uthamrav. 83
186 53 VALLENTUNA


Colorit
Ekebyv. 79
186 34 Vallentuna


Trio Måleri AB
Tallhammarsv. 13
186 33 VALLENTUNA


Team Wåhlin Bygg & VVS
Askv. 2
186 45 Vallentuna


AM Westberg Dekorativ Målning
Tallhammarsv. 9
186 33 VALLENTUNA


Delfs Hantverksservice
Karlbergsv. 22
186 41 Vallentuna


Ormsta Måleri
Murstensv. 72
186 36 Vallentuna


Rakstys, Ramunas
Viggeby 11
186 94 Vallentuna


O G Måleri
Runristarv. 33
186 50 Vallentuna


A.S Driftteknik AB
Disav. 6
186 46 VALLENTUNA

Annons:

Kostnad för målare i Vallentuna

Pris och kostnad för målare i Vallentuna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vallentuna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vallentuna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vallentuna.

Målarfakta om Vallentuna

I Vallentuna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vallentuna:

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vallentuna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vallentuna.

I Vallentuna fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vallentuna. Om du ändå inte hittar någon målare i Vallentuna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.