Målare i Väddö

Annons:

Målare i Väddö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Väddö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Väddö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Väddö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Väddö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Väddö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Väddö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Väddö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Väddö.

Väddö Måleri
Grisslehamnsv. 7
764 30 Väddö


Elmsta Färg & Järnhandel AB
Grisslehamnsv. 7
764 30 Väddö


Hml Bygg
Edeby byväg 12
764 91 VÄDDÖ


Väddö Måleri Och Förvaltning
Grisslehamnsv. 7
764 30 Väddö


Kjell Dahlgrens Måleri
Norrsund 2000
760 40 VÄDDÖ


Öhmans Måleri, P
Samkarby
764 92 Väddö


Målande Hästen AB
Mälbyhamnsvägen 43
764 91 VÄDDÖ



Väddö Fritid AB
Norrsundsv



Elmsta Ortens Måleri, AB
Linv. 4


Levissons Måleri, AB
Simpnäsv. 73
764 92 Väddö


Nybygg I Roslagen AB
Nyby
764 93 VÄDDÖ

Annons:

Kostnad för målare i Väddö

Pris och kostnad för målare i Väddö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Väddö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Väddö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Väddö.

Målarfakta om Väddö

I Väddö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Väddö:

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Väddö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Väddö.

I Väddö fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Väddö. Om du ändå inte hittar någon målare i Väddö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.