Målare i Uttran

Annons:

Målare i Uttran - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Uttran som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Uttran. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Uttran som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Uttran för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Uttran som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Uttran

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Uttran vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Uttran.

Minstads Dekoration & Måleri AB
Segersjöv. 31
147 61 UTTRAN


Generell Bygg AB
Kyrkvärdsv. 30
147 62 Uttran


Thomas Ziraths Måleri AB
Segersjöv. 7
147 61 UTTRANUttrans Målerientreprena
Enstabacken


Karl Tingström Måleri
Åsv. 8 A
147 63 UTTRAN


Uttrans Målerientreprenad AB
Enstabacken 10
147 63 UTTRAN


Jörgen Berglund Måleri, AB
Entorpsv. 11
147 63 UTTRAN


Joakim Källström Måleri och Inredning AB
Sandstuguv. 33
147 60 Uttran


Magnus Löfgren Måleri AB
Strandbacken 14
147 63 UTTRAN

Annons:

Kostnad för målare i Uttran

Pris och kostnad för målare i Uttran kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Uttran. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Uttran kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Uttran.

Målarfakta om Uttran

I Uttran finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Uttran:

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Uttran om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Uttran.

I Uttran fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Uttran. Om du ändå inte hittar någon målare i Uttran som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.