Målare i Tungelsta

Annons:

Målare i Tungelsta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tungelsta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tungelsta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tungelsta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tungelsta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tungelsta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tungelsta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tungelsta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tungelsta.

Mc Carthy Homes AB
Rågstigen 21
137 55 TungelstaTungelsta Grävtjänst AB
Mulstav. 32Sjd Måleri AB
Längdhoppsv. 10


Rls Måleri Och Konsult AB
Vedahöjden 22
137 93 TungelstaRls Måleri & Allservice
Vedahöjden


Okänd användare
Lillgårdsv. 46
137 57 Tungelsta


Stureby Måleri & Byggservice
Stavsv. 34
137 92 TUNGELSTA


Stockholms Måleribolag AB
Solbacksv. 8
137 54 TUNGELSTAHammarängens Bygg&Måleri AB
Skolv


Henrik Hedberg Måleri AB
Nederstav. 17
137 55 Tungelsta


Måleriservice i Stav
Stavsv. 31
137 92 TUNGELSTA


Mac Greger Måleri & Bygg AB
Rosgården 6
137 56 TUNGELSTA

Annons:

Kostnad för målare i Tungelsta

Pris och kostnad för målare i Tungelsta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tungelsta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tungelsta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tungelsta.

Målarfakta om Tungelsta

I Tungelsta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tungelsta:

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan kan du läsa mer om orten Tungelsta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tungelsta.

I Tungelsta fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tungelsta. Om du ändå inte hittar någon målare i Tungelsta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.