Målare i Tumba

Annons:

Målare i Tumba - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tumba som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tumba. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tumba som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tumba för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tumba som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tumba

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tumba vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tumba.

J Ljungkvist Måleri & Byggservice
Sveav. 1
147 31 TUMBA


Södertörnsgruppen AB
Dalv. 19
147 33 TUMBA


MGM Bygg
Nedergårdsv. 7
147 40 TUMBA


Igors Måleri
Sparvhöksv. 17
147 34 Tumba


Brännbloms Bygg AB
Nedergårdsv. 16
147 40 TUMBA


N.G.L Måleriservice AB
Fridhemsv. 20
147 41 Tumba


AdWax
Hålv. 38
147 53 TUMBA


74 Bygg AB
Skyttbrinksv. 29
147 39 TUMBA


Tuna Måleri
Prästgårdsv. 92
147 40 TUMBA

Annons:

Kostnad för målare i Tumba

Pris och kostnad för målare i Tumba kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tumba. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tumba kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tumba.

Målarfakta om Tumba

I Tumba finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tumba:

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tumba om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tumba.

I Tumba fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tumba. Om du ändå inte hittar någon målare i Tumba som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.