Målare - T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund

Annons:

T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Trångsund. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Trångsund kan du ta kontakt med T. Åkerlund Måleri & Inredning för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Trångsund. T. Åkerlund Måleri & Inredning är ett av flera målerier i Trångsund som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund.

T. Åkerlund Måleri & Inredning
Tornslingan 32
142 61 TRÅNGSUND
070 - 710 44 86


Karta och vägbeskrivning till T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Trångsund.

T. Åkerlund Måleri & Inredning
Tornslingan 32
142 61 TRÅNGSUND
070 - 710 44 86

Annons:

Pris på målning i Trångsund - T. Åkerlund Måleri & Inredning

pris för målning varierar mellan T. Åkerlund Måleri & Inredning och andra målare i Trångsund så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Trångsund samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Trångsund.

Kommenterat om T. Åkerlund Måleri & Inredning i Trångsund