Målare i Trångsund

Annons:

Målare i Trångsund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Trångsund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Trångsund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Trångsund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Trångsund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Trångsund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Trångsund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Trångsund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Trångsund.

Öhrns Måleritjänst
Printz v. 12 A
142 66 Trångsund


Trångsunds Måleri
Forsfararv. 29
142 66 Trångsund


M. Frykman Måleri
Spelv. 15
142 62 Trångsund


T. Åkerlund Måleri & Inredning
Tornslingan 32
142 61 TRÅNGSUND


Applicator Entreprenad AB
Tornslingan 23
142 61 TRÅNGSUND


A Gillgren Entreprenad
Norra Bondevägen 14
142 65 TRÅNGSUND


Stortorps Måleri AB
Printz v. 19
142 66 Trångsund


Gf Måleri AB
Norströms v. 11
142 60 Trångsund

Annons:

Kostnad för målare i Trångsund

Pris och kostnad för målare i Trångsund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Trångsund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Trångsund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Trångsund.

Målarfakta om Trångsund

I Trångsund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Trångsund:

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan kan du läsa mer om orten Trångsund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Trångsund.

I Trångsund fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Trångsund. Om du ändå inte hittar någon målare i Trångsund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.