Målare i Svartsjö

Annons:

Målare i Svartsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Svartsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Svartsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Svartsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Svartsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Svartsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Svartsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Svartsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Svartsjö.

Kf Måleri och Entreprenad AB
Långskär 2
179 96 Svartsjö


Exopal Städ KB
Krevadv. 2
179 95 SVARTSJÖKarl-Erik Furuviks Måleri
Långskär


Exopal AB
Krevadv. 2
179 95 SVARTSJÖ


Roger Skogsbergs Måleri
Bivråksv. 5
179 96 Svartsjö

Annons:

Kostnad för målare i Svartsjö

Pris och kostnad för målare i Svartsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Svartsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Svartsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Svartsjö.

Målarfakta om Svartsjö

I Svartsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Svartsjö:

Svartsjö är en småort på Färingsö i Sånga socken i Ekerö kommun. Orten var tingsplats i Färentuna härad.

Yta: 27 hektar
Invånarantal: 120, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Svartsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Svartsjö.

I Svartsjö fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Svartsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Svartsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.