Målare i Stockholm

Annons:

Målare i Stockholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stockholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stockholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stockholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stockholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stockholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stockholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stockholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stockholm.

Bröderna Siljendahl Måleri AB
Årsta Skolgränd 4 A
117 43 Stockholm


Hantverkshuset Östermalm AB
Wittstocksg. 2
115 24 STOCKHOLM


BraByggare Sverige AB
Stureplan 6
114 35 Stockholm


Jupiters Bygg & Måleri AB
Malmskillnadsg. 41
111 38 Stockholm

Annons:

Kostnad för målare i Stockholm

Pris och kostnad för målare i Stockholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stockholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stockholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stockholm.

Målarfakta om Stockholm

I Stockholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stockholm:

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stockholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stockholm.

I Stockholm fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stockholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Stockholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.