Målare i Stenhamra

Annons:

Målare i Stenhamra - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stenhamra som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stenhamra. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stenhamra som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stenhamra för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stenhamra som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stenhamra

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stenhamra vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stenhamra.

T Gränd Måleri
Ramunds Backe 4
179 60 Stenhamra


T Gränd Måleri
Ramunds Backe 4
179 60 Stenhamra

Annons:

Kostnad för målare i Stenhamra

Pris och kostnad för målare i Stenhamra kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stenhamra. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stenhamra kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stenhamra.

Målarfakta om Stenhamra

I Stenhamra finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stenhamra:

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stenhamra om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stenhamra.

I Stenhamra fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stenhamra. Om du ändå inte hittar någon målare i Stenhamra som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.