Målare i Sorunda

Annons:

Målare i Sorunda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sorunda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sorunda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sorunda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sorunda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sorunda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sorunda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sorunda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sorunda.

Fi - Snickeri O Måleri AB
Carl Bondes v. 27
148 71 SORUNDA


Strömmadals Måleri AB
Sundby 21
148 97 SORUNDA


Sorunda Måleri
Trollstalundsv. 4
148 96 Sorunda


Kents Fönsterrenovering Och Måleri
Enbergavägen 22
148 96 Sorunda

Annons:

Kostnad för målare i Sorunda

Pris och kostnad för målare i Sorunda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sorunda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sorunda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sorunda.

Målarfakta om Sorunda

I Sorunda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sorunda:

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sorunda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sorunda.

I Sorunda fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sorunda. Om du ändå inte hittar någon målare i Sorunda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.