Målare i Södertälje

Annons:

Målare i Södertälje - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Södertälje som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Södertälje. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Södertälje som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Södertälje för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Södertälje som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Södertälje

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Södertälje vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Södertälje.

Stefan Gustafsson Måleri & Golv AB
Björneborgsg. 3
151 44 Södertälje


Nykvist & Son AB, Målerifirma
Grenv. 4
152 42 SÖDERTÄLJE


Målerifirma Peter Hägglöf AB
Nybergag. 6
152 43 Södertälje


Wennerstrands Måleri AB
08 - 550 306 81Mmf Måleri AB
Lännockv. 16
152 42 SÖDERTÄLJE


Mdi Måleri
Nyg. 29 B
151 73 Södertälje


Knutssons Måleri
Ragnhildsborgsv. 53
152 50 Södertälje


Lw Villaservice
Strindbergsv. 7 A
152 31 SÖDERTÄLJE


Målerikraft i Södertälje AB
Karlslundsg. 20
151 35 Södertälje


Teknisk Målerikonsult, SOH AB
Floraborgsv. 46
152 51 SÖDERTÄLJE


Sandå Sverige AB
Grenv. 10
152 42 SÖDERTÄLJE


Värdsholmens Bygg & Måleri
Rådhusg. 17
151 72 SÖDERTÄLJE

Annons:

Kostnad för målare i Södertälje

Pris och kostnad för målare i Södertälje kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Södertälje. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Södertälje kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Södertälje.

Målarfakta om Södertälje

I Södertälje finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Södertälje:

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Södertälje om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Södertälje.

I Södertälje fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Södertälje. Om du ändå inte hittar någon målare i Södertälje som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.