Målare - Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås

Annons:

Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Skogås. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Skogås kan du ta kontakt med Karmedals Hantverks Måleri AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Skogås. Karmedals Hantverks Måleri AB är ett av flera målerier i Skogås som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås.

Karmedals Hantverks Måleri AB
Vallhornsv. 5
142 32 SKOGÅS
08 - 556 514 55


Karta och vägbeskrivning till Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Skogås.

Karmedals Hantverks Måleri AB
Vallhornsv. 5
142 32 SKOGÅS
08 - 556 514 55

Annons:

Pris på målning i Skogås - Karmedals Hantverks Måleri AB

pris för målning varierar mellan Karmedals Hantverks Måleri AB och andra målare i Skogås så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Skogås samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Skogås.

Kommenterat om Karmedals Hantverks Måleri AB i Skogås