Målare i Skarpnäck

Annons:

Målare i Skarpnäck - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skarpnäck som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skarpnäck. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skarpnäck som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skarpnäck för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skarpnäck som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skarpnäck

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skarpnäck vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skarpnäck.

Renovering och Måleri I Stockholm AB
Skarpnäcks Allé 74
128 33 SKARPNÄCKBabic Epoxi Golv AB
Helikopterg


EMJ Service AB
Pilotg. 2
128 32 Skarpnäck


Håkans Hantverk
Pilvingeg. 40
128 35 SKARPNÄCK

Annons:

Kostnad för målare i Skarpnäck

Pris och kostnad för målare i Skarpnäck kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skarpnäck. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skarpnäck kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skarpnäck.

Målarfakta om Skarpnäck

I Skarpnäck finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skarpnäck:

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skarpnäck om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skarpnäck.

I Skarpnäck fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skarpnäck. Om du ändå inte hittar någon målare i Skarpnäck som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.