Målare i Skärholmen

Annons:

Målare i Skärholmen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skärholmen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 19 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skärholmen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skärholmen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skärholmen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skärholmen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skärholmen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skärholmen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skärholmen.

Tresson Fasad, AB
Storsätragränd 24
127 39 Skärholmen


Träfönsterspecialisten i Hägersten AB
Stensätrav. 5
127 39 Skärholmen


S Hawthorn Måleri och Bygg
Aspsätrav. 46
127 37 Skärholmen


N & G Ekostäd AB
Vita Liljans v. 49
127 60 Skärholmen



Bygg & Dekoration STHLM AB
Tempelriddarv. 2


Stockholmsvit Måleri AB
Eksätrav. 475
127 38 SKÄRHOLMEN



Swedab Care HB
Bullerholmsgränd


Salma Bygg, Ström & Måleri AB
Sätragårdsv. 259
127 30 SKÄRHOLMEN



Ayyub Musayev
Vårbergsplan


Dajs Service HB
Kungssätrav. 28
127 37 Skärholmen



Sea Food-Centre U.R
Bullerholmsgränd


Söderbergs Måleri & Lack
Stensätrav. 6
127 39 Skärholmen


Projekt Ibv
Ålgrytev. 139
127 31 Skärholmen


Haglunds Måleri AB
Storsätragränd 5
127 39 Skärholmen


Jonnes Måleri o. Golv
Duvholmsgränd 2
127 41 SKÄRHOLMEN


Gd-Byggservice
Frimurarv. 10
127 60 Skärholmen



Rafmon Bygg & Måleri AB
Fiskarfjärdsstranden 28


Adoravi Bygg & Måleri AB
Bredängsv. 208
127 32 SKÄRHOLMEN


Anderssons Bygg & Måleri I Västberga AB
Oxholmsgränd 3
127 48 Skärholmen

Annons:

Kostnad för målare i Skärholmen

Pris och kostnad för målare i Skärholmen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skärholmen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skärholmen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skärholmen.

Målarfakta om Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skärholmen:

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan kan du läsa mer om orten Skärholmen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skärholmen.

I Skärholmen fanns det totalt 19 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skärholmen. Om du ändå inte hittar någon målare i Skärholmen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.